top of page

FOTOGRAFIE

Naast onze diensten in onze winkel fotograferen wij ook in onze studio of op locatie. Zo maken wij bruidsreportages, familiefoto's of fotograferen wij uw feest op locatie. In onze studio kunt u naast officiële foto's en fotoshoots van gezin of huisdieren ook terecht voor zakelijke portretten voor uw bedrijf of Linked-In. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze winkel.

TROUWREPORTAGE

Van de mooiste dag van uw leven wilt u de beste foto's die er zijn! Met ruim 26 jaar ervaring in de fotografie zorgen wij ervoor dat uw bruiloft perfect wordt vastgelegd.

 

Heeft u een fotograaf nodig voor een uur of een dagdeel? Dat kan bij ons ook. Wij hebben een winkel aan de Binnenweg in Heemstede waar we u van harte welkom heten om kennis te maken of neem direct contact op. 

FAMILIE FOTOGRAFIE

Wij bieden sessies aan van 15 minuten inclusief 2 foto's digitaal in hoge resolutie voor slechts €40,- De digitale bestanden van de foto's sturen wij altijd per mail rechten vrij naar u toe. U hoeft dus geen bestanden te kopen!

 

Voor het maken van extra afdrukken hanteren wij onze standaard afdrukprijzen. 
 

  • Langere sessies of speciale wensen
    in overleg.

FEESTEN EN PARTIJEN

.

LINKED-IN FOTO

.

PORTFOLIO

bottom of page