Heeft u een foto van vroeger maar zijn er geen negatieven meer om de foto opnieuw te laten afdrukken? Wij maken in de winkel een prachtige replica die meestal nog mooier wordt dan het origineel! Uiteraard kunnen wij ook van nieuwe foto's een foto maken voor als u wel een foto heeft maar het digitale bestand kwijt bent. De afdrukken zijn beschikbaar vanaf twee euro.  Welk formaat het best geschikt is bekijken we graag samen met u in onze winkel.

Oude video's, VHS banden, mini dv tapes en 8mm spoelen kunnen wij voor u naar USB, harde schijf of DVD (om)zetten. Evenals negatieven en dia's. 

DIRECT AFDRUKKEN

Wilt u uw foto's in de allerhoogste kwaliteit laten printen? Wij zijn gespecialiseerd in het afdrukken van foto's. De foto's printen wij zelf en kunnen dat op vrijwel alle formaten doen. Wilt u de foto liever in een boek of aan de wand? Geen probleem. Kom naar de winkel en wij helpen u graag. De meeste foto's zijn al af te halen na het doen van de boodschappen.

Wilt u de foto's nog sneller hebben? Bestel ze nu via onze webshop en ze zijn direct af te halen in de winkel. Dit is ook mogelijk via uw android mobiele telefoon!

 

*Wij raden aan foto's van uw telefoon op maximaal 20x30 te printen

OVERZETTINGEN