top of page

FOTOLIJSTEN

GROOT ASSORTIMENT FOTOLIJSTEN OPVOORRAAD

DEKNUDT FRAMES

Deknudt frames is een fotolijsten merk uit België die ruim 100 jaar ervaring heeft in het maken van fotolijsten. Zij voeren een breed en gevarieerd assortiment. Van betaalbare MDF randen tot luxe afgewerkte houtsoorten. 

Het is dan ook niet voor niks dat een groot deel van onze winkel voorraad bestaat uit lijsten van Deknudt. 

NIELSEN 

Nielsen is een Duitse lijsten fabrikant die een zeer kwalitatief assortiment lijsten maakt in aluminium en hout. Met name in aluminium blinkt dit merk echt uit en ze hebben dan ook maar liefst 6 type aluminium randen. Alsof dat nog niet genoeg is leveren ze ook nog diverse type die opmaat gemaakt kunnen worden.

MASCAGNI

Dit Italiaanse merk is een echte trend zetter. Hun lijsten zijn stijlvol en uniek design. Keer op keer weten ze de markt weer te verassen met mooi strakke of soms bijzondere designs. Een van hun lijsten hebben wij inmiddels 10 jaar in ons assortiment en weet onze klanten nog steeds te verrassen. 

MAATWERK

Naast onze voorraad fotolijsten kunnen we ook lijsten op maat voor u maken en inlijsten. We hebben in onze winkel een muur vol met voorbeeld randen om uit te kiezen! We werken hiervoor samen met twee lijstenmakers die veel ervaring hebben. Ook kunnen we passe-partouts op maat snijden of laten snijden in een ruime keuze aan soorten en kleuren passe-partout karton. Ook glas kunnen we op maat leveren, zowel ontspiegeld als true-color glas.

ONS LIJSTEN ASSORTIMENT

Neem een kijkje in ons assortiment aan lijsten in onze winkel. Niet elke lijst bieden wij aan in onze webshop even als maatwerk, hiervoor bent u altijd van harte welkom in onze winkel om een kijkje te komen nemen voor de mogelijkheden.

bottom of page