Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis! | Kiest u uit een selectie van onze producten uit de winkel | Betaal veilig met Ideal of PayPal
 
logoblanco_edited.png

Traveller T-1004XL + E-10

Art.nr. 00098
€199
Op voorraad
1
Productgegevens

Sirui T-1004XL Traveller + E-10 Head

Reizen, leven en herleven. Daarvoor is de Traveller serie gemaakt. Uitgekiend ontwerp en in twijfelloze kwaliteit gemaakt. Elk statief dat de fabriek verlaat is getest, onder meer in een duurzaamheidstest van -40 tot +120º. En elk detail is zo goed doordacht, dat het een feest is een Traveller te gebruiken. Slechts 46,5cm in opgevouwen kopstand meet de T-1004XL, terwijl de werkende hoogte toch 160cm is. Tel er een E-10 balkop bij en u zit op bijna 170cm. Statief en kop wegen bij elkaar nog geen twee kilo. De Traveler serie statieven van Sirui zijn hun naam waardig: echte reisgenoten.

Dit Sirui statief heeft een draaisluiting (twistlock). De sluitingen blijven niet haken achter tassen, ritsen of weerbarstig struikgewas. Om het statief uit te zetten kunt u alle sluitingen in één hand tegelijk losdraaien. Met niet meer dan een kwart slag zijn de draaisluitingen weer vergrendeld en staat het statief als een huis. Draaisluitingen zijn uitstekend bestand tegen weersomstandigheden, zand en andere verontreinigingen.

Bij dit Sirui statief krijgt u standaard een korte middenzuil meegeleverd. Door deze te monteren in plaats van de gewone middenzuil, kan met de Traveller al vanaf 14,5cm boven de grond worden gewerkt.Met de Sirui E-10 head draai je makkelijk elke gewenste positie. De kop weegt slecht 300 gram maar kan wel 8 kilo dragen. Door de waterpas en schaalverdeling is panoramafoto's maken nog gemakkelijker. Op de statiefkop zit een locking systeem die er voor zorgt dat uw camera er niet vanaf glijdt. Deze kop is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een slijtvast oppervlak. De Sirui E-10 Head wordt geleverd met een snelkoppelplaat, tasje, inbussleutel en de gebruiksaanwijzing.

Belangrijkste kenmerken van het Sirui T-1004XL Traveller statief:

  • Compact en lichtgewicht
  • Draaisluiting
  • Korte middenzuil
  • Maximale hoogte: 160 cm
  • Gesloten lengte: 46,5 cm
  • Gewicht: 1230 gram
  • Draagvermogen 12 kg
Bewaar dit product voor later