top of page
logoblanco_edited.png

Steiner BluHorizons 10x42

00488
€399
Op voorraad
1
Productgegevens
De Steiner BluHorizons 10x42 verrekijker is uitgerust met Autobright technologie die je ogen beschermt tegen fel zonlicht. De helderheid van de verrekijker wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht voor het beste zicht. Of je nu een zonsondergang bekijkt of een landschap waar de zon fel op weerkaatst, de verrekijker vangt altijd de optimale hoeveelheid licht op en vermindert spiegelingen. De BluHorizons verrekijker is 's werelds eerste verrekijker die gebruikmaakt van fototropische lenzen. Bovendien is de verrekijker licht van gewicht en extreem duurzaam.

Autobright lenstechnologie

De Autobright lenstechnologie optimaliseert automatisch doorgave van het licht voor een maximale helderheid in heldere lichtomstandigheden. Geen glinstering of schittering van water, zand, sneeuw of lucht. Hierdoor knijp je niet meer met je ogen waardoor vermoeidheid wordt voorkomen. Met de BluHorizons verrekijker heb je altijd een perfect beeld.

Goed gevoel en snelle focus

De gepantserde body en het Fast-Close-Focus systeem maken het observeren waar je maar wilt een genot. Waar felle zon een probleem is, heb je met de BluHorizons verrekijker de oplossing in handen.

Ergonomische oogschelpen

De zachte rubberen cups omringen je ogen, zodat zijwaarts invallen licht, wind, stof en schitteringen, een helder en comfortabel beeld niet in de weg zitten. De kijker heeft een grote lensdiameter van 42mm waardoor hij lichtsterk is en het prettig is om voor langere tijd doorheen te kijken.

Kenmerken van de Steiner BluHorizons 10x42 verrekijker

  • Autobright adaptief lenssysteem
  • Grote lensdiameter van 42mm zorgt voor grote lichtsterkte
  • Compact en lichtgewicht ontwerp
  • Met rubber beklede body voor een betere grip
  • Ergonomisch vormgegeven oogschelpen
  • Inclusief neopreen draagtas
Bewaar dit product voor later
bottom of page