Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis! | Kiest u uit een selectie van onze producten uit de winkel | Betaal veilig met Ideal of PayPal
 
logoblanco_edited.png

Panasonic LUMIX DMC- TZ100 Zilver

Art.nr. 00486
€499
Op voorraad
1
Productgegevens
De Panasonic Lumix DMC-TZ100 is een compact camera met 1 inch grote CMOS-sensor en tien keer optische zoom en een 35mm-equivalent van 25-250mm waarmee je je reizen en dagjes uit in prachtige heldere en haarscherpe foto's en 4K-video vastlegt. De compositie kun je gemakkelijk bepalen door middel van het drie inch grote touchscreen of de haarscherpe 0.2 inch grote elektronische zoeker. Innovatieve functies als 4K Photo en Post-Focus maken het gemakkelijker dan ooit om onderwerpen precies zo vast te leggen zoals je wilt. Om je creativiteit helemaal de vrije loop te laten kun je de camera volledig handmatig instellen met de speciale ring en knoppen voor het instellen van zoom, diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Bovendien kun je dankzij de ingebouwde wifi op eenvoudige wijze al je opnames delen met familie, vrienden en kennissen.

Geweldige kwaliteit foto's en 4K-video

Doordat de 1 inch grote sensor voorzien is van grote pixels wordt er meer licht opgevangen waardoor je opnames er scherp, helder en natuurlijk uitzien, zelfs als je gebruikmaakt van hoge ISO-waardes zoals bijvoorbeeld bij een zonsopkomst op zonsondergang. De krachtige Venus Engine beeldprocessor zorgt hierbij voor een zeer nauwkeurige kleurweergave. Zo worden de unieke kleuren van een zonsondergang behouden door aparte verwerking van kleuren, verzadiging en lichtsterkte. De lichtsterke Leica DC-lens met een diafragma van f/2.8-5.9 maakt het mogelijk om natuurgetrouwe beelden met een prachtige scherptediepte te leggen. Het veelzijdige zoombereik van 9.1-91mm met tien keer optische zoom is ideaal voor bijvoorbeeld het fotograferen van vogels of veraf gelegen onderwerpen. Naast prachtige foto's kun je met de TZ100 ook video's in 4K-kwaliteit opnemen. 4K-video wordt als MP4-bestand met een resolutie van 3840 x 2160 pixels opgeslagen. Daarnaast kun je met de camera Full HD video's in het AVCHD bestandsformaat opnemen. 4K-video biedt een vier keer scherper beeld dan Full HD. Tijdens het afspelen wordt het beeld en geluid exact zo weergegeven zoals je dit zich van je reizen herinnert.

Post-Focus en 4K-Photo

Een zeer mooie functie van de Panasonic Lumix DMC-TZ100 is 4K-Photo waarmee je foto's met een ongekende nauwkeurigheid kunt maken. Met deze functie kun je heel precies een foto van acht megapixel uit een 4K-video halen. Zelfs momenten die zo snel voorbij gaan dat je die met het blote oog niet ziet, zoals bijvoorbeeld iemand die het water raakt tijdens het duiken. Een andere handige functie is Post-Focus, hiermee kun je achteraf het scherpstelpunt bepalen. Met deze functie kun je als de foto gemaakt is handmatig een punt in de foto kiezen waarop je wilt scherpstellen. Je kunt van één foto meerder opnames met verschillende scherpstelpunten opslaan.

Gemakkelijk herinneringen delen

Jouw gemaakte foto's en video's kun je gemakkelijk delen met familie en vrienden dankzij de ingebouwde wifi. Door middel van het scannen van een QR-code kun je eenvoudig verbinding maken tussen de Panasonic Lumix DMC-TZ100 en je smartphone of tablet. Hierdoor kun je je foto's en video's gemakkelijk delen op social media.

Kenmerken

- Eén inch 20.1 megapixel sensor met groot dynamisch bereik
- Leica DC Cario Elmarit 9.1-91mm f/2.8-5.9 lens met tien keer optische zoom
- Face/eye tracking autofocus
- Bewerken van RAW-gegevens in de camera
- Post-Focus voor achteraf scherpstellen
- 4K Live Cropping
- Drie inch LCD touchscreen met 1.040.000 pixels
- Vijf-assige beeldstabilisatie
- Filmen in 4K-kwaliteit met 25fps
- Ingebouwde wifi en Panasonic Image App
Bewaar dit product voor later