Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis! | Kiest u uit een selectie van onze producten uit de winkel | Betaal veilig met Ideal of PayPal
 
logoblanco_edited.png

Fujifilm X-T200 + 15-45 dark silver

Art.nr. 00521
€849
Op voorraad
1
Productgegevens

De X-T200 is de ideale keuze voor beginners en gevorderde gebruikers die hun creativiteit zonder beperkingen willen uiten. Uitgerust met een hoge resolutie 24,2 megapixelsensor, biedt hij niet alleen een betere beeldkwaliteit dan een smartphone, maar ook een scala aan professionele opnamefuncties. Bijvoorbeeld serie foto's met maximaal acht foto's per seconde en een snelle autofocus met gezichts- en oogherkenning. De elektronische zoeker en het draaibare en zwenkbare touchscreen zorgen voor een ongecompliceerde bediening. Dankzij elektronische beeldstabilisatie en de HDR-videofunctie zijn bewegende beelden van hoge kwaliteit in elke situatie mogelijk.

De compacte systeemcamera X-T200 combineert innovatief design met moderne technologie. Het ontwerp doet denken aan klassieke cameramodellen en is met een gewicht van slechts 370 gram ongeveer 80 gram lichter dan het vorige model. Het 8,9 cm (3,5 inch) touchscreen in panorama-formaat 16: 9 is draaibaar en zwenkbaar en daardoor ideaal voor zelfportretten. De touchscreen-functie maakt een comfortabele en intuïtieve bediening mogelijk. Instellingen zoals helderheid, achtergrondvervaging, filmsimulaties en beeldformaat kunnen snel en eenvoudig worden gemaakt.

Dankzij de 24,2 megapixel APS-C-sensor met kopertechnologie en de krachtige processor wordt het rollende-sluitereffect effectief verminderd bij het opnemen van bewegende objecten.
Met De herziene gezichts- / oogdetectie-AF maakt het gemakkelijk om scherpe portretten en groepsfoto's te maken. Dankzij de geïntegreerde onderwerp herkenning worden belangrijke objecten automatisch opgenomen en gevolgd binnen het beeldgedeelte.
De systeemcamera neemt niet alleen foto's op, maar ook video's in 4K / 30p of Full HD / 60p (HighSpeed-modus Full HD / 120p). Met behulp van de geïntegreerde bewerkingsfuncties kunnen de sequenties direct in de camera worden geknipt of als slow motion worden uitgevoerd en via een smartphone of tablet worden gedeeld met vrienden en familie. De camera beschikt over elektronische beeldstabilisatie, met als hart een gyrosensor die ongewenste camerabewegingen registreert en compenseert. Dit minimaliseert wazige, onscherpe beelden. Bovendien maakt de nieuwe HDR-videofunctie hoogwaardige beeldresultaten mogelijk, zelfs in scènes met zeer hoog contrast.

De camera bereikt met de meegeleverde FUJINON-lens XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ uitstekende beeldprestaties in termen van beeldresolutie, lichtgevoeligheid, dynamisch bereik en kleurweergave. De optische structuur bestaat uit tien elementen in negen groepen, waaronder drie asferische lenzen en twee ED-glasdelen.
Een optische beeldstabilisator is geïntegreerd in het elektrische zoommechanisme, dat, in overeenstemming met de CIPA-standaard, sluitertijden tot 3 EV-niveaus langer mogelijk maakt. Met een brandpuntsafstand van 23 mm tot 69 mm (equivalent van 35 mm) is hij geschikt voor verschillende opnamesituaties.

Bewaar dit product voor later