Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis! | Kiest u uit een selectie van onze producten uit de winkel | Betaal veilig met Ideal of PayPal
 
logoblanco_edited.png

Benro Slim Travel Statief FSL09CN00

Art.nr. 00100
€169
Op voorraad
1
Productgegevens

Benro Slim Travel Statief Kit FSL09CN00

Deze Benro Slim Travel Statief Kit heeft een draagvermogen van 4 kilogram en meet ingeklapt 31,5 centimeter. Het eigen gewicht van het statief bedraagt 1,07 kilogram en is eenvoudig mee te nemen in de meegeleverde draagtas. Deze statiefkit is ideaal voor studio-, landschap- en architectuurfotografie. De statiefpoten kan je in lengte instellen, zodat je een minimale werkhoogte van 31,5 centimeter en een maximale werkhoogte van 130 centimeter hebt. Door de draaivergrendeling blijven de secties van de poten stevig op hun plaats staan.

Het statief beschikt over een statiefkop met een Arca-Swiss compatibel snelkoppelingsplaatje. Deze heeft een 1/4"-20 aansluiting, zodat je de meest gangbare spiegelreflexcamera's en systeemcamera's kunt bevestigen. Daarnaast zit zowel op de spider als op de videokop een waterpas, zodat je kunt controleren of jecamera goed op het statief is bevestigd. Met de ingebouwde gradenschaal kan je de kop in precisie instellen. De middenkolom heeft een groef, zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze gaat draaien op het moment dat u het statief gebruikt. Aan het uiteinde van deze middenkolom bevindt zich een haak waaraan je een contragewicht kunt hangen voor meer stabiliteit. Ook kan je deze middenkolom ondersteboven in het statief plaatsen, zodat je zelfs laag bij de grond foto´s kunt maken. Met de rubberen voetjes aan de onderkant van de poten heb je nog meer stabiliteit op een effen ondergrond.

Door zijn compacte formaat, lichte gewicht en de meegeleverde statieftas is dit statief ideaal om mee te nemen!

Bewaar dit product voor later