DIRECT AFDRUKKEN

Wilt u uw foto's in de allerhoogste kwaliteit laten printen? Wij zijn gespecialiseerd in het afdrukken van foto's. De foto's printen wij zelf en kunnen dat op vrijwel alle formaten doen. Wilt u de foto liever in een boek of aan de wand? Geen probleem. Kom naar de winkel en wij helpen u graag. De meeste foto's zijn al af te halen na het doen van de boodschappen.

Wilt u de foto's snel hebben? Bestel ze nu via onze webshop en ze zijn direct af te halen in de winkel. Dit is ook mogelijk via uw android mobiele telefoon!*


*Wij raden aan foto's van uw telefoon op maximaal 20x30 te printen

FOTO VAN FOTO

Heeft u een foto van vroeger maar zijn er geen negatieven meer om de foto opnieuw te laten afdrukken? Wij maken in de winkel een prachtige replica die meestal nog mooier wordt dan het origineel! Uiteraard kunnen wij ook van nieuwe foto's een foto maken voor als u wel een foto heeft maar het digitale bestand kwijt bent. De afdrukken zijn beschikbaar vanaf twee euro.  Welk formaat het best geschikt is bekijken we graag samen met u in onze winkel.

VIDEO OVERZETTING

Heeft u thuis nog oude videobanden of spoelen gevonden? en wilt u deze weer kunnen bekijken op uw tv of computer? Dat kan, wij zetten voor u vakkundig deze kostbare beelden over op een usb-stick, hardeschijf of dvd. VHS banden, DV tapes, hi8 tapes of 8mm spoelen, het kan allemaal.

Familie
pasfoto.jpg
Bedrijf

FOTOGRAFIE

 

Tijdens uw bedrijfsevenement wilt u niet voor schut staan bij uw manager door een slechte fotograaf. En bij uw bruiloft wilt u al helemaal geen stress. Dat snappen wij!  Wij werken met zeer ervaren mensen om uw evenement, ​bedrijf, familie, personeel of bruiloft vast te laten leggen! Alleen de beste fotografen uit de regio zijn bij ons goed genoeg.

Voor een uitgebreid overzicht wat wij zoal hebben gemaakt kunt u een kijkje nemen in ons portfolio.

 

Uiteraard kunt ook bij ons terecht voor pasfoto's of de perfecte Linkedin profielfoto. Pasfoto's maken kan geheel zonder afspraak in onze winkel.* Voor LinkedIn is een afspraak maken gewenst. Klik op pasfoto voor alle info & details.

FOTO CURSUS


Heeft u een eigen instelbare spiegelreflexcamera, systeemcamera, analoge camera of geavanceerde compactcamera? En wilt u daar het maximale uit kunnen halen? Wij bieden cursussen aan in Heemstede onder begeleiding van ervaren fotografen.