FOTO CURSUS


Heeft u een eigen instelbare spiegelreflexcamera, systeemcamera, analoge camera of geavanceerde compact camera? En wilt u daar het maximale uit kunnen halen? Wij bieden cursussen aan in Heemstede onder begeleiding van ervaren fotografen. 

 

Wij bieden de volgende cursussen aan:

Basiscursus fotografie:
In zeven lessen leren wij u de basisprincipes van het fotograferen. We behandelen onder andere wat een sluitertijd en een diafragma is en wat dit doet met uw foto. We leren u uw eigen camera te begrijpen waardoor u na de cursus de camera van automatisch af kunt halen omdat u alle mogelijkheden kent. Wij maken u een echte expert.

De basiscursus bestaat uit 7 lessen gehouden op woensdag avond van 20.00 - 21.30 en kost 225,- euro per persoon. 

Gevorderdencursus fotografie:

In zeven lessen gaan we verder waar in de basiscursus een begin gemaakt is. Daar waar de basiscursus vooral op de basis van fotografie is gericht, gaan we nu meer in op compositie en sfeer brengen in uw fotografie. Zo bespreken we onder andere wat een foto nu goed maakt en waarom of waarom juist niet. Welke technieken zijn er en wanneer gebruikt u deze. Heeft u interesse in deze cursus? neem contact met ons op. We raden aan om eerst de basis cursus te volgen, mocht u de basis al goed onder de knie hebben bent u natuurlijk ook van harte welkom om aan te schuiven. Deze cursus kost 225,- euro per persoon.
 

Themacursus fotografie:

In deze cursus gaan we aan de slag met een aantal thema's binnen de fotografie. Zo behandelen we portretfotografie, landschapsfotografie, architectuurfotografie en sfeerfotografie. U krijgt in deze cursus over elk thema tips and tricks en vervolgens een opdracht over het thema welke dan gefotografeerd moet worden. In de daarop volgende les bespreken we de gemaakte foto's met elkaar en gaan we naar een nieuw thema. Deze cursus kost 175,- euro per persoon

 

Fotowandeling:
Zo als de naam al doet vermoeden gaan we op een locatie samen met u fotograferen! Dit kan een natuurgebied zijn of een stadscentrum, dit is wisselend. Tijdens deze wandeling helpen we u met fotografen en het maken van een compositie, maar bovenal samen bezig zijn met fotografie, de leukste hobby die er is. Deelname kosten zijn wisselend per wandeling variërend van 30,- tot 60,- euro per persoon.


De volgende cursus start binnenkort. Als eerste op de hoogte zijn van de startdatum? Schrijf u in via onderstaand formulier of loop langs in de winkel. U kunt in het contact formulier aangeven in welke cursus u geïnteresseerd bent.

 

Tijdens de corona maatregelen hebben we ook al een aantal cursussen digitaal gegeven, mocht u hier interesse in hebben om vanuit thuis meer te leren over fotografie dan horen wij het ook graag.
Wij hebben een digitale basiscursus en een digitale thema cursus.